11.3.2015

Chapter 17.

Heya folks!
Olipa kerran kaksi tylleröä jotka lähti kahden päivän reissulle tietämättöminä kunnolla päämäärästä. Ainoa vihje minkä he omistivat, oli paikan nimi. Ja tietenkään muidut ei voinu millään katsoa ennen matkaan lähtöä enemmän tietoa?! (Hupsista) Nooh, enivei. Yllätykset on kivoja. Se oli sitten sellainen viikonloppu Isle of Skye nimisessä paikassa! Jos totta puhutaan, tarkistettiin vasta äsken, että missä sitä oikein seikkailtiin :D Matkaan lähtiessä vain oltiin "Et joo jonnekki vain.."! Oliko matka sitten hyvä vai ei..Sanotaanko että ainakin hauska ja sään kiroamista tuli monen suusta kymmenellä eri kielellä. Tulipahan erilainen matka jota tullaan muistamaan pitkään ! Eli varmaan ihan hyvä matka :D

Huonojen yöunien jälkeen istuttiin melkein täyteen bussii ja suunnattiin kohti päämäärää. Matkalla poikettiin vielä hakemassa Glasgowista ihmisiä mukaan sekä toinen bussi perään. Tällä konkkaronkalla sit koettiin seuraavaa:

-Fort William miljoonaan kertaan (ok ok ollaan oltu tuolla nyt vasta kolmatta kertaa (edellisillä matkoilla ollaan siis myös pysähdytty täällä)) ja tunnetaan jo tämän taukopaikan tärkeimmät kohdat eli Morrisons (mistä haetaan aina eväät), sekä ihana tunnelisoittaja miekkonen (maksaa vuokransa pian meiän antamilla rahoilla

-Itse Isle of Skye "saari" mikälie vuorineen ja järvineen


-Made of Honor leffan linna mahdottoman tuulen kera ekana päivänä. Niin kova tuuli, että ois voinut lähteä lentoon. Mm. tapahtui niin, että kun lähdettiin juoksemaan ihan pientä mäkeä alas linnan luona, tajuttiin juoksun aikana jarruttamisen olevan mahdoton asia. Onneksi oli poikia, kehen pystyi törmäämään. Eli jos me koskaan valitetaan enään tuulesta, niin muistuttakaa meitä et juu ei ole mitään valittamisen aihetta tähän verrattuna.

-Uusia kamuja ofc.

-Läpimärkiä vaatteita sateen ja mudan takia (kahden päivän ajan (ja onneksi kukaan ei tullut kunnolla kipeäksi, mitä nyt Marnan pientä köhimistä ei lasketa mukaan)). Onneksi oli niin hyvä porukka, että tälläisen tosi huonon sään takia kaikki silti jaksoi ja halusi kiivetä vuorille ja nähdä kaikki paikat.

-Vaatteiden kuivattelua föönillä
 
-Rakeita päin naama 

-Livemusiikkia (ja muuten oli hyvää musiikkia!)

-Seurustelua Isle of Skyen pubissa. Tutustuttiin taas uusiin ihmisiin ja päästiin jopa kuuntelee erään "luentoa" fysiikkaan liittyen :D Ja juu, mitään muistikuvaa nimistä.. Hauska hemmo !
 
-Hostelliyö neljän sängyn huoneessa, joka vietettiin Teon ja erään uuden, Joan-kaverin kanssa

-Aurinkoakin nähtiin toisena päivänä! Säällä oli taas menkat kun mielialat noin vaihteli?


- Vaarallisia kiipeilyjä vain sen takia, jotta näkisi jonkun linnanrauniot 

 -Superväsymys (joka venyi parikin päivää tämän jälkeen..)


Sitten alkoi uusi viikko. Hennan raksupoksu laskeutui maanantaina tämän puolen rantaa vieden Hempen syvälle maan alle saksalaisten kirottuun maahan eli hempen huoneeseen. Ollaan siis ensimmäistä kertaa erossa toisistamme! Vieroitusoireita tuli jo parin tunnin sisällä eroamisesta. Marinaki joutuu yksin nukkuu isossa sängyssä koko viikon :'( Ei ihmekkään kun unta ei saa. 
Tulevasta jos jotain niin lauantana taas uusi matka ja perjantaina vois käväistä tossa koulumme UV-bileissä :D Kattellaan miten matka onnistuu.

Kuten sanonta menee, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Tässä siis maistiaisia viikonloppuna meitä ympäröivistä asioista (Cheers to our tripmates :* You were lovely and let's do this again shall we !):


Terqui uitetuilta koirilta

 





 







Meidän hostelli!!





No Teon taidattekin jo tunnistaa

Kämppis/ranu kamumme Aurelien, lyhyesti - John





Oppaamme sekä Joan






Toinen ranu ystävämme Ludo
Herra Neil joiltakin vuorilta todistamassa, onko hän aito Skotti. Hullu tossa säässä
Näytää pahalta, mut ihan kirkkaalla linjalla mentii (vain tuulen ja veden ruoskimina)

Koko konkkaronkka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti