5.3.2015

Chapter 15.

Heipähei ystäväisemme!
Saatiin myös kaks pakettia tällä viikolla! Ja yks tuloillaan!

Nyt olisi aika taas päivitellä ja muistella viikon tapahtumia. Siihen on sisältänyt opiskeluyrityksiä, Suomikamujen auttelua tapahtuman julisteiden teossa, "shoppailua", lenkkeilyä, vähän laiskempia hetkiä ja biletystä.

Kiitti sukulaiset! Näitä on kaivattu
Viime perjantaina käytiin poikien kanssa Glasgowissa, taas. Shoppailemassa, taas. Erona edelliskertoihin se, että me kaks päätettiin olla ostamatta mitään, vaan seurataan poikia ja autetaan niitä valitsemaan niille jotain. Apu ei tainnut kelvata (ei tajuta miksei "Swag"-paita ollut muka upea ja sudentassu-tossut ei ole tarpeeksi miehekkäät?..). Ja mehän pidettiin sanamme ja ei ostettu mitään, mutta niin tekivät pojatki..Ei ne vaan osaa tätä hommaa. Kiusaus kyllä osoittamalla meille hienoja vaatteita ja houkuttelemalla ostamaan ne. Ilkeet..
Käytiin lopuksi vielä katsomassa Focus-elokuva. Ihan hyvä oli, ei mitenkään erikoinen :D Oli iloa niin pojille kuin tytöillekkin.

Eka ilouutinen: Ollaan varattu (pienoisen riitelyn kämppiksen kanssa ja säätämisen jälkeen) bussi ja hostelli Lontoon-matkaa varten!!!! Viimenkin molempien unelma on käymässä toteen. Tästä tulee enemmän sitten myöhemmin matkan jälkeen, mutta päivät 4.4-8.4 on nyt laitettu kalentereihin ylös! Meidän seurueeseen tulee ainakin tällä hetkellä me, Jenni, Teo & Aman. Can't wait, mitä tästäkin tulee :D Jos jollakin on erikoisia ideoita mitä Lontoossa voisi tehdä, otetaan ehdotuksia vastaan!

Toinen ilouutinen! Ollaan näin kuukauden jälkeen viimenkin päätetty, että lähdetään ulos bailandoo! Ollaan noin neljä päivää putkeen harjoiteltu tätä iltaa varten ja litkitty viiniä ja siideriä. Tästä tää sitten lähtikin meiän juopottelu..Jotenkin ulkomailla vain on normaalia juoda siideri päivällisen aikana :D

Tämä ilonpäivä tapahtui eilen, oikein mahtavassa seurassa. Aloittelut aloitettiin joskus seitsemän jälkeen (ranu ihmetteli, miten me aloitettiin niin aikasin..) meidän upeassa keittiössä. Aluksi oli vain me suomalaiset tylleröt, mutta myöhemmin seuraamme liittyi kaksi ranskalaista (toinen kämppis Aurelien ja tämän kaveri Ludovic (joo, meillä vieläkin vaikeuksia ääntää nimet oikein..)). Näitten kanssa iltamme jatkui aluksi suomalaisten kommuunin keittiössä (Vaasalaisia ja Marnalla soi koko sen ajan "waasalandia, waasalandia, vesipuisto mahtava"-tunnari) ja myöhemmin käytiin pikavisiitillä kuulemma Storie Streetin pahimman bilettäjän luona. Nooh, meno oli ihan normia :D
Tämän jälkeen lähdettiin tällä porukalla Glasgowin Sugarcube-baariin. Saatiin ilmainen bussikyyditys sinne ja takaisin. Sinä iltana just oli Ranut vs. Espanjolat-ilta, joten pääosin soi vain näitten maitten musiikkia. Mutta onneksi ollaan niin kansainvälisiä Suomessa, että tunnistettiin suurempia hittejä. Huhujen mukaan ilta ei ollut niistä parhain, mutta eiköhän meille riittänyt näin aluksi :D Tuli tanssittua, moshattua sekä nolattua ittemme kiipeämällä korokkeille M&Hyolo-tyylillä..Näin seuraavana päivänä kaduttaa eniten moshaus..Au niskat :'( Ja väsyttää..
Tiivistettynä, tavattiin hauskoja ihmisiä ja eiköhän sitä uskaltaudu nyt useamminkin ulos! Meistä otettiin myös pari kuvaa baarissa, joten kauhulla odotellessa, mihin ne ilmestyy..
Alla sitten meidän pari kuvaa illasta:
 

                   - Party animals

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti