20.3.2015

Chapter 18.

Unicorns called Yksi ja Sarvi
Olipa kerran kaksi eksynyttä yksisarvista jotka riippuivat kaupan hyllykoukussa. Peloissaan ja yksin. Huomaamattomina. Eräänä kauniina päivänä kolme suomalaista turistia (tyttö, nainen ja mies) tulivat kauppaan ja huomasivat nämä suloiset otukset. Tyttö päätti tarjota yksisarvisille kodin. Tyttö otti yksisarviset pois koukusta ja kiikutti ne kaupan kassalle vanhempiensa maksettavaksi (kiitti äiti ja isi). Yksisarviset olivat pelastettuja orjuudestaan! Tyttö tarjosi toisen tytön kanssa taikaotuksille mahdollisuuden nähdä hyvää ja vapaata tulevaisuutta (eli katella ikkunasta rumaa opiskelija-asuntolaa ja roskakatosta [no mut tämäkin parempi kuin ei mitään?]).

Okei okei, nyt sit vakavammin.

Viime viikolla täällä oli käymässä Hennan miekkonen ja tälle piti näytellä paikkoja ja tutustuttaa meidän kamuihin täällä. Vähä shoppailua ja ravintolaruokaa... Pubi nimeltä Borgia tuli sen viikon aikana kokeiltua kahteen kertaan, ja suosittelen ! Hyvä ruoka, hyvä palvelu, halvat hinnat. Käytiin myös vihdoin ja viimein Paisley Abbeyssä, sisällä! Voisko Suomessaki olla näitä kirkkoja enemmän? Ehkä ihmiset kävis niissä enemmän jos ois näin hienoja :D En tiiä.

Peukkutytöt
Viikonloppuna käytiin taas tutustumassa Skotlannin kauniiseen luontoon, tällä ketaa suunnattiin etelään. Matkustettiin täyden bussin kanssa sellaiseen paikkaan kuin Portpatrick. Pelättiin, että sää tulee olemaan samanlainen kuin edellisellä reissulla, mutta onni hymyili meille ja aurinko paistoi :) Thank God. Kuvia tuli räpsittyä taas sellaiset keskimäärin 350 per "Nyt kun näät nää paikat, et usko tätä todeks. Mut sit kun istahdat kotisohvalle ja alat käymään kameran kuvia läpi, tajuat, että tää kaikki olikin totta.")
molempien kamera.. Hups. Niistä ainakin 40 räpsyä on julkaisemisen arvoisia. Ja puolia ei jaksa edes katella kun miljoona kuvaa samasta kohtaa. Kuitenkin henkeäsalpaavat maisemat tuli taas tallennettua kameran muistikortille, kyllä näitä vaan tulee ikävä.

Matkalla ei oikein tainnut tapahtua mitään hauskaa ja erikoista (koska kaikilla oli krapula edellisestä illasta, lisätietoa löytyy alempaa).. Oli sellainen rento reissu, ei tarvinnu yhtään kiirehtiä. Hah. Okei ketä huijataan.. Ainahan meidän kanssa tapahtuu jotain. Me eksyttiin yhden pysähdyksen (Ayr) aikana tuntemattomaan kaupunkiin ja bussi joutu odottelemaan meitä noloja. Suuntavaisto ei vaan toiminu meillä kolmella suomalaisella. Mutta jooh, muuten matka oli rauhallinen ja "rentouttava". Matkaseuran varmaan osaattekin jo arvata..

Maanantaina käytiin sanomassa heipat miekkoselle (Miss u already-H, Kiitti ku palautit Hoon-M) ja tiistaina mentiin Hennan vanhempia vastaan lentokentälle. Oltiin varmaan jo tuttu näky siellä. Oli hieman outoa kun taas näki tuttuja ja SUOMALAISIA. Lisää shoppailua (Glasgow) ja ravintoloita. Ja kaljaa. Ja yksisarvisia. Kiitos visiitistänne, äiti ja isi (ja etukäteissynttärilahjasta) ! Tuli käytyä myös yhdessä uudessa Paisleyn ravintolassa syömässä. Ravintolan nimi oli The Last Post, ja oli kyllä maittavaa ruokaa ! Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen.

Ainiin, viime perjantaina meillä oli myös bileet! Etkoiltiin meidän keittiössä ja kavereita vaan tuli seuraan. Ja vaikka alakerrassa oli myös bileet, ihmiset jäi meidän seuraan ;) Ollaan parhaita, kyl me tiietään. Pian koko keittiö oli ihan täynnä ihmisiä, puhetta ja alkoholia. Hauskaa miten juomapelit ei kauheasti eroa missään maassa, vaan samoilla säännöillä mennään.

Jatkot oli koulun baarissa Unionissa. Jotkut selvis sinne, jotkut luovutti ja sammahteli lähdön aikana :D (terkkuja) Teemana siellä oli UV ja paikka oli täynnä UV-maalia. Liukastumisvaara oli suuri ja pari kertaa sitä sitten tuli melkein maatua lattialla. Kiitos ihmisille halauksista, vaikka kaikkihan tietää, että tavoitteena oli vain saada maalia päälle ja sotkea toinen. Hyvät bileet (lue: tylsät bileet), pelattiin bilistä poikien kanssa ja piipahdettiin vaan pari kertaa tanssilattialla. Mutta ei palattu enää, kun tajuttiin että liikaa ihmisiä haluaa sotkea sun vaatteet ja naaman. Sillä maskilla sitten palattiin kotiin (y).


Tänään oli se kuulu auringonpimennys! Kymmenenkö vuotta sitä ollaan taas odoteltu? Oli tunti menossa, mutta päästiin lähtemään kattomaan tätä ilmiötä kesken. Aluksi tuntui tyhmältä ja turhalta seistä ulkona kattomassa taivasta. Oli tosi pilvistä ja ei tiennyt mistä aurinko edes paistoi..Yhä enemmän ihmisiä kerääntyi ulos ja kaikki tähyilivät ylös näkemisen toivossa. Moni luovutti ja lähti takaisin sisälle. Ja sieltä se sitten ilmestyikin pilvien seasta!! Oli kyllä upea näky ja Marna sai tallennettua tämän kännykkään.

Huomenna suuntana ois viikonloppureissu Edinburghiin, vihdoin ja viimein päästään näkemään tämäkin upea kaupunki ihan livenä. Toivon mukaan selvitään reissusta ehjin nahoin (nyt kun ei sitä autoa sitten vuokrattukaan). :D
#firstworldproblems by Aurelien aka John

We decided to try writing in English as well, sorry if we write wrong ! (Not good at this yet). Last week we went to a daytrip to Portpatrick, the views were breathtaking and the company was great. Over 350 pictures in both cameras and only 40 are good... We had also great party last Friday, some of us even survived to the Unions UV-party.

Last week Hennas boyfriend was visiting here in Paisley and we introduced him to Paisley and Glasgow. This week Hennas parents were here for couple of days, more shopping in Glasgow... We went out eating, and get to know two new food places in Paisley: Borgia and The Last Post. Good food, low prices and great customer service.

This weekend we are going to a weekend trip to Edinburgh. Hope we survive !


Tän takia päässä soi koko päivän "Let's go to the beach, each.."












Portpatrick

Dogy dogy dogyyy

Meidän Introduction to events-ryhmäkuva Glasgowissa

Ehkä nyt on tarpeeks..?




Ayr






Happy Minion-suits owners

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti