25.2.2015

Chapter 14.

Ja taas on viikko vierähtänyt! Aika tosiaan menee nopeasti, vaikkei tekiskään paljonkaan mitään.

Joskus tulee katottua GGtä ruokaillessankin
Tällä viikolla enimmäkseen vedettiin mässyy nassuun Gossip Girliä kattoessa..Siis ihan oikeesti. Ei mitään muuta oikein tehty. Herkkuja vähän kerääntynyt herkkulaatikkoomme..Laiskottelun syynä myös pienoinen rahanpuute. Koitetaan nyt säästellä isompia matkoja varten! On meillä jotain suunnitelmia ollut että mennään Glasgowiin taas, mutta nyt on satanut joka päivä ja eipä innostanut mikään. Perjantaiksi sovittiin, että mennään ettimään pojille takkia ja pukua. Pyysivät makutuomareiks..ohhoh!

Helppoa kun voi vaan vetää koko laatikko ulos.
 Su-Ma välisenä yönä suunnitelmissa oli kattoa Oscars-gaalaa, mutta vitun UK. Ei löydetty mitään online tv:tä mistään vaikka kuinka googleteltiin. Tai siis, olihan noita, mutta oltais jouduttu joko maksamaan niistä tai sitten koulun netin suojaus esti pääsyn. Kaiken sen
Tätä limuu ne kaikki juo täällä.Sen takia punapäitä niin paljon
tuloksettoman etsiskelyn (meni muuten ihan liian kauan) lisäksi tuli muitakin teknisiäongelmia. Teo laittoi jonkun tiedoston, jonka ois pitänyt avata blokatut sivustot.. No näin ei tietenkään käynyt meidän onnella. Marinan ladattua sen, kone kyllä näytti
että oli nettiyheyttä, ja spotifyki soi, mutta eipä auennut mikään muu nettisivu..Voi sitä kiroamisen määrää (pääosin kirottiin Teoa, oliko pakko luottaa tähän..huoh..). Korjausyritysten jälkeen Marina päätti lopuksi vain tehdä koneessaan palautuksen ja aamulla sitten kone toimi taas! #tekniikanihmelapsi.


Tiistaina käytiin Amanin luona kattomassa Trainspotting-leffa. Marna ei ollu koskaan ennen nähnykkään sitä ja Hemppe joutu "kärsimään" kolmatta kertaa. Leffa kuulemma perustuu tänne Paisleyhin, joten rupee vähän epäilyttämään ja pelottamaan tää paikka :D. Skotti-aksentti tuli aika selkeesti esille, mutta onneksi ollaan totuttu siihen, joten ymmärtäminen ei tuottanut ongelmia. Kaiken kaikkiaan oli hyvä leffa (Marnan mielestä ainakin (ei ihmekkään kun muutenkin mieleltään sekaisin))!
 
Keskiviikkona (eli tänään) ei ollut mikään iloisin päivä täällä. Missään vaiheessa ei ole tullut sellaista oloa, että onpas rankkaa olla koko ajan yhdessä (me kaksi siis). Mutta kaipa sitä joskus vaan tulee sellaisia "kohtauksia" kun jokin ei nappaakkaan. Aamusta oltiin molemmat stressaantuneita ja ihan hiljaa tehtiin jotakin koulutehtäviä. EI HÄTÄÄ! Kaikki on kunnossa taas ja jaksetaan toisiamme :D Joskus varmaan on ihan hyvä olla hiljaa. Anteeksi Hemppe kun näytin ja vaikutin kiukkuselta, en mä pahallal Still love you♥ (sama, love u honeypie ♥ T. Hemppe)



Tähän oloon auttoi myös pieni happihyppely. Päätettiin mennä Teon kutsuttua kuuntelemaan jotain luentoa astronomiasta. Luento oli kiinnostava, mutta samalla kuolettavan tylsä. Emme ole kovin fysiikka-ihmisiä, joten jotkut asiat meni vähän ohi. Onneksi jotain juttuja muisti lukiosta (oho tuliko kerrankin lukio-tietoja käytettyäkin heh, terkkuja lukion tähtitieteen opettajille !). Kuultiin myös jotain UWS-koulumme historiasta. Päästiin lopuksi visiitille Paisley observatorioon. Pilvien takia ei päästy katolle katselemaan tähtiä, mutta opas vei ulos teleskoopin, jonka kautta päästiin kurkkaamaan miltä kuu näyttää lähempää. Oli kieltämättä upea!
Taidonnäyte. Kattokaa loppuun saakka.

Kotiin palattua mentiin teelle ja Marna päätti tehä vähän lettuja! Pancake-day oli kyllä jo aikoja sitten menny, mutta mielummin myöhään kuin ei milloinkaan? Kaikista letuista ei tullut kyllä sellaisia mitä pitäisi, mutta tulipahan kokeiltua myös vähän temppuilua. Kuulemma Marnaa ei saisi päästää enään keittiöön, mutta JUST TRY TO STOP ME FRENCH MAN! :p (Läppäähän toi oli, koska ei sotkettu yhtään. Mutta varmaan näytti pahalta).







MEIDÄN TOINEN YKSISARVINEN!! (huomatkaa myö marnan housut)
Seuraavaksi ostetaan korkinavaaja..


"rankan" viikon kunniaksi? NOEINYOIKEEST.





Arvatkaas mitä tehtiin päästyämme takaisin huoneeseen? Jep, GG. Öitä.

                                                                                xoxo scottish girls

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti