9.1.2015

Chapter 2

Ostettiin sitten tänään lentoliput! Pikkasen myöhään meni mutta nyt on kaikki varauskoodit tallennettu ja nyt vain odotetaan 26.01.2015 jollon koneemme nousee kohti taivasta ja laskeutuisi turvallisesti päämäärään.

Kämppäkin on hankittuna! Kuuden huoneen asunto, jossa meillä molemmilla on omat huoneet. Tässä huomattiin vain sellainen pieni juttu, että Hennan huone on vaihdettu toiseen asuntoon.......Mikäpä ei menisi ongelmitta. Tuli lähetettyä pari valitusviestiä, sillä oltiin jo hyväksytty ne paikat :D Joku nyt säätää omiaan. Voi jumapliut jos ei päästä asumaan samaan paikkaan!!

EDIT: Henna otti/sai/sille tarjottiin toinen kämppä samasta rakennuksesta. Toivotaan että nyt menis kaikki vähän paremmin...
  
Enää ois vuorossa pakkaaminen, eikä oo vieläkään mitään hajua mitä sinne sitten otettais mukaan... Fuuuu. Ehkä se tästä!

Vikat viikot Suomessa vaan vähenee, ja aika lailla kaikki alkaa olemaan jo hoidettuna. Kunpa nyt ei tulis vaan enää mitään takapakkia, niin päästäis levollisin mielin lähtemään. Kummatkin viettää nää flunssan kourissa, mut on se hyvä sairastella ennen reissua :D


Marina ja Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti