28.1.2015

Chapter 6.

Ja taas yksi päivä pulkassa Paisleyssa ! Tänään nukuttiin pitkään ja skypeteltiin ihanan Emin kanssa (en tiiä kauan me skypeteltiin, mut ihan jumalattoman kauan :D), näytettiin sille missä asutaan ja höpöteltiin niitä näitä. Oli kyllä ihanaa nähä Emi taas, vaikka siitä onkin vasta pari päivää.


Hennalla kone ihan ajan tasalla. xD
Höpöttelemisten jälkeen päätettiin lähteä seikkailemaan Glasgow'hun. Hypättiin ekaan potentiaalisen näköiseen bussiin ja hurauteltiin sen kanssa sitten sinne ! Pitihän meidän nyt Primarkissa käydä ostoksilla. Vähän tais lähtee kuiteskin lapasesta, oops... Mut puollustukseks sanottakoon, että kaikki tavarat tulee tarpeeseen !



EI HÄTÄÄ vain puolet on marinan



Hennan ostokset


Marinan ostokset

Raskan shoppailun jälkeen käytiin haukkaamassa vähän ruokaa ja tultiin takaisin Paisleyn kämpille. Soviteltiin vaatteita ja laitettiin rentoa päälle. Yhtäkkiä joku murtautuu huoneeseen (niiiin random), ja pari hämmentynyttä miessilmäparia katsoo meitä kummastellen ja toinen heistä sopertaa "This has to be some mixed up" ja pahoittelee vuolaasti. Henna sitten päättää siihen, että "Well, good that we weren't undressed", jonka jälkeen molemmat hemmot hajoo. :D Tutustuttiinpahan uuteen kämppikseen ! Huonehämmingin jälkeen päätettiin lähteä metsästämään limpparia ja jotain naposteltavaa, ja päädyttiin pieneen kioskiin kulman takana. Kuus pientä limupulloa, pringles-pötkylä, suklaapatukat ja yheksän puntaa köyhempänä talssittiin takaisin huoneeseen, jossa katsottiin huomiset Salkkarit (kiitti Ellu ! :D).

Huomenna olis tarkoituksena tutustua Paisleyhyn ja meidän kampukseen muiden uusien hemmojen kanssa, innolla odotellaan siis huomista ! :)


                                                                                                 - Lady M&H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti