29.1.2015

Chapter 7.

No johan on Marinan huoneeseen tunkua! Tänään herättiin siihen, että joku tuli koputtelemaan oveen. Maatiin hiljaa ja päätettiin olla ihan hiljaa toivoen tyypin lähtevän. Mut ei. Heppu rupes avaamaan ovea omilla avaimilla! Marina hyppäs sängystä huutaen "WAIT A SEC" ja meni avaamaan ovea vetäen housuja jalkaan.. Oven takaa paljastui joku mies joka tuli tarkistamaan palovaroittimen toimivuutta. Näköjään joka torstai kiertelee joka huoneen läpi. Että näin. Hyvin alko.

Pienoisen hajoamisen jälkeen ruvettiin laittamaan ittemme kuntoon ja olikin ensimmäinen koulujuttu, eli meille pidettiin kaupunkikierros sekä näytettiin vähän kampusta. 
 
Kierroksen jälkeen mentiin sellaiseen koulun hengauspaikkaan (students union). Siellä oli baari alkoholeineen ja biljardipöytiä yms. Hyviä bileitä tulossa siis ;) Kyseisessä paikassa saatiin hyyyyyvin ihanan makuista ja rasvaista pitsaa ja vähän tutustuttiin toisiin vaihtareihin. Liityttiin pelaamaan bilistä ja tuli jopa pari osumaa molemmille. Kyllä meistä vielä ammattilaisia tulee!

Myöhemmin käytiin vielä shoppailemassa ruokaa Morrisonissa. Taas vähän ihmeteltiin, että kuinka paljon täällä löytyykään valmisruokia! Tuli ostettua myös erilaisia herkkuja..Hups. Video kuvaa, millaisina tullaan takas.

Näin alkuun näköjään tulee joka päivä päivityksiä, vielä kun on aikaa ja kaikkea uutta tapahtuu. Mutta jos vielä luet ja kiinnostaa, niin iltaamme taas sisältyy salkkareitten kattominen ennakkoon, sekä löhöilyä jätskin kanssa. Au revoir kunnes palaillaan.

                                                               ☺äm & hoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti