4.2.2015

Chapter 8.

Heti kun ilmoitetaan kirjoittavamme tänne päivittäin niin pidetäänkin tällainen parin päivän tauko. Sorgemorge!! Enivei, tässä sitten tuleekin tämän tauon tapahtumia kuvineen. 

Hennapa meni ja otti itselleen flunssan sitten tän reissun aluks ! Käyhän se näinkin juu, mikäs siinä. :D Inhottavaa vaan, kun nenä tukossa ja kurkku kipeänä...Ja Marinalla tietenkin myötätuntokipua...

Lauantaina käytiin uudemman kerran Glasgow'ssa ostoksilla, ja tällä kertaa eksyttiin mm. Forever21-kauppaan. Ajettiin bussilla ohi ja sitten Henna melkein huutaa:
"TUOLLA ON FOREVER21 pakko päästä" 
Marina: "OKOK hypätään seuraavalla pysäkillä".
Näin sitten tietämättöminä edes missä ollaan, suunnattiin "heippa rahat" -kauppaan. Tämän jälkeen päätettiin katella muitakin kauppoja ja lähtihän sitä myös yhet kengät messiin, vahapintaiset harmaat conssit Hennalle ja Marinalle mustat Vansit. ♥ Löydettiin myös Marinan kehuma KFC ja tulikin sitten tilattua melkoinen satsi ruokaa... Muuten viikonloppu meni lepäilyn ja löhöilyn merkeissä, yritettiin taltuttaa tuota flunssaa pois Hennasta. Kyllä. Käytettiin maagisia, shamaanisia keinoja. Finrexinistä voimaa!

Tää alkuviikko on menny kouluun tutustumisessa ja retkeillessä ! Maanantaina meille uusille vaihtareille pidettiin tervetuliaistilaisuus, jossa kerrottiin koulusta, kursseista ja opettajista ja kierrettiin uudemman kerran myös kampusta läpi. Tää on ihan jumalaton, tullaan aika varmasti tänne vielä eksymään (Tällä hetkellä kampus vie voittoa, 1-0). Mutta pääasia on, että saatiin tosiaan kurssit valittua ja tutustuttua uusiin ihmisiin. Meille olikin sitten jo heti illaksi laitettu Human Resource Management-tunnit, oikeesti kuka jaksaa opiskella klo 18-21?! Näemmä skotit. Siitäkin tunnista selvittiin tarkkaavaisuudella, ja päästiinpähän jo ryhmätöiden kimppuun uusien ihmisten kanssa. Meidät siis jaettiin satunnaisesti ryhmiin, joten ei päästy samaan ryhmään. Damn. Koittaa siinä sitten auttaa ryhmäläisiä, kun kaikki puhuvat skottilaista aksenttia eikä ite oikein meinaa pysyä perässä. Pliis slow down!! Sen illan jälkeen kyllä uni maistui, tosin kaikki koulujutut alko vaan pörräämään päässä. Meillä on tosiaan koulua vain ma, to ja pe muutama hassu tunti, eli aika samoilla linjoilla mennään mitä Suomessakin Laureassa. :D

JUUH kelpaisko opiskella täällä????!!! Kyllä.
Tiistaina menimme joidenkin vaihtareiden kanssa Glasgow Tripille Kelvingroven museoon. Museo oli kyllä upea, ja vaikka Henna ei hirveä museoissakävijä ole, oli tuo mielenkiintoinen kokemus ! (Ne elukat oli kivoja etenkin, heh). Kierroksen jälkeen mentiin vielä katsomaan Glasgow University, joka on aivan kuin Tylypahka ! Kuvat kertokoon enemmän. Hämmennyimme kovasti, ja lumouduimme. Mietimme myös, että miksemme sinne hakeneet opiskelemaan ?! Oh well, Paisleykin on ihan ok.

Yks asia rupee häiritsemään todenteolla, nimittäin se, että tekee mieli koko ajan vain kirjoittaa ja puhua enkuks. Välillä havahdutaan "hei me ollaan taas kahestaan, miks puhutaan enkuks?!". Nojaa, hyvää harjoittelua vain. Se olisi sitten jo ensimmäinen viikko takana, ikävä puskee välillä esille, mutta kuten päätettiin, emme anna sen ottaa valtaa!

On mahtavaa, että ollaan löydetty tuttuja/kavereita. Joittenkin kanssa pystyy jo heittämään ihan päätöntä läppää. Pikkuhiljaa ihmiset rupee täälläkin huomaamaan ettei olla mitään normaaleja ihmisiä, vaan täysin päättömiä hulluja :P No ei kai..Onneks ihmisillä täällä on samankaltainen huumorintaju, joten kaipa ne kestää. 

Alla sitten vähän sekalaista kuvamateriaalia molempien kameroista päivien saatosta (Paisley & Glasgow):






Tää on tätä taidetta
Glasgow yliopiston joku aula. Jep.
Museo vähän kauempaa

                                                        








Pitäähän museossa kokeilla kaikkea kun kerran saa koskea! (Have no idea that I'm doing)

Hennan rakkaus


Glasgow unin sisäpiha. Jep.

                                                                                               - Jädetytöt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti