9.2.2015

Chapter 10.

Heipparallaa! Mitäs teille kuuluu? Meille kuuluu ihan hyvää. Käytiin tos kattelee sitä rautatiesiltaa, mitä kuvattiin Harry Potter leffoja varten. Jos muitatte, mitä pitkin Tylypahkaan menevä juna kulki. Ei kummoisempaa.. Just joking, ei me näin innottomia olla.

Osallistuttiin siis sellaiselle retkelle, jossa päästiin kattelee seuraavia kohteita (googlettakaa jos haluutte tietää lisää paikoista, enempää ei selitellä sori):
✷ Glencoe: Three Sisters
✷ Glenfinnan Viaduct (Harry Potter Bridge)
✷ Railway Station and Museum
✷ Glenfinnan Church
✷ Loch Sheil (fiction Black Lake in Harry Potter movie)
✷ River Sheil
✷ River Coe
✷ Inveraray
✷ Loch Fyne
✷ Rest and Be Thankful Mountains


Lähdettiin matkaan aamulla kello 7.30 ja kotiin päästiin vasta samaan aikaan, mutta illalla. Ihan kivan pitkä oli juu, mut sitä kokemuksen määrää!

Pysähdyksiä oli kolme muistimme mukaan. Jokainen pysähdyspaikka oli upea. Meillä oli tuuria, sillä sää oli suoraan sanoen mahtava! Aamulla oli vähän sumuista, mutta ajan kanssa tuli aurinkoinen ja tuuliton päivä. Vaikka kiiveltiin vuorilla, niin ei tullut yhtään kylmä! Johtunee varmaan jatkuvasta kävelemisestä, mutta silti. Täydellinen retki- ja kuvaussää. Kuvista puheen ollen, molemmat tais ottaa päälle 300 kuvaa per kamera :D Oli ihan kivaa käydä läpi ja valita parhaimpia otoksia..Oli paljon onnistuneita kuvia, mutta mikään ei tietenkään voita sitä kokemusta ja nautintoa mitä saatiin livenä. Osaa se luonto aina yllättää kauneudellaan. Kuvat ei välttis välitä sitä kaikkea mitä nähtiin.

Kyseinen varasto
So close!
Tällä retkellä hengattiin tosi paljon Marinan kämppiksen, Teodorin kanssa, kun nyt sattu tunkemaan aina seuraamme. No ei kai, kavereita ollaan :D Tai siis bestiksiä jotka haluaa tappaa toisensa. Yep, this is complicated relationship. Rakas Teomme tutustui bussissa vierustoveriinsa ja tämä liittyi myös seuraamme, koska oli menettänyt kaverinsa toiselle bussille. Eihän ketään jätetä yksin! Jossain vaiheessa kämmpiksemme hävis ja tämä uusi kamu jäi seuraamme. Oli tosi hyvä tyyppi, vähän ihmeteltiin kyllä et miten jaksoi meitä kahta koko sen ajan. Hänen hyvien ideoiden myötä päästiin tallustamaan mudassa ja pilaamaan hieman kengät ja Marina pääs persliukuu. Mutta evinei, päästiin ottamaan hyviä kuvia maisemista. Murtauduttiin hylätyltä näyttävään taloon, mikä lopuksi paljastui vieressä olevan talon varastoksi. Hups. Päästiin myös juoksemaan joittenkin butt-peurojen perässä, jotta kamumme saisi selfien niitten kanssa. Eipä onnistunu..Tiivistettynä, mahtavaa!

Matkalla pohdittiin tosissamme vuokraavamme jonku auton jossain vaiheessa ja lähteä seikkailee omin päin. Haluttais tosi paljon päästä jonnekki vanhaan kylään kattelemaan ja kuolaamaan taloja. Jep. Talot on ihania! Ikävöidään myös jo ajamista, vaikka tuleekin varmaan olemaan pelottavaa täällä päin oikeanpuolimmaisessa liikenteessä. Mutta tämä suunnitelma olisi varmaan parempi toteuttaa, jos ja kun joku tulee meitä Suomesta visiittamaan (juuh tota ollaan jo ruvettu suomalaistamaan englantilaisia sanoja..). Että niin, täällä me odotellaan.

Bussissa päästiin osallistumaan Harry Potter visailuun (josta saatiin 11/21 pistettä..yhyy) sekä kuutelemaan aitoa skottilaista musiikkia! What a pleasure that was. Lauantaista ei sitten varmaan muuta olekkaan kerrottavaa..Sanat eivät vain pysty kuvaamaan kaikkea. Alempana sitten kuvia mitä saa ihastella. 

Kun oltiin kotimatkalla, väsytti tosi paljon. Mutta kun päästiin kotiin niin valvottiin varmaan vielä yhteen saakka yöllä katellen ja muokaten kuvia. Kun viimein päätettiin mennä nukkumaan, mietittiin ettei seuraavana päivänä sit tehdä yhtään mitään. Maataan vaan ja katotaan Netflixiä. Kuinka kävikään! Aamusta siivottiin huone, imuroitiin, käytiin pesemässä pyykkiä, käytiin kaupassa. Päivän kohokohta oli, kun päätettiin tehdä pitsa, mutta siitä tulikin ihan piirakan nököinen luomus..Mutta hyvää oli! Improvisoiminen on ihan kivaa. Jossain vaiheessa kämppis laittaa viestiä, että saisko tämä reseptin! Ei meinattu uskoa sitä, ettei se vaan nauranu meille, vaan oikeesti oli kiinnostunu siitä oudosta pitsa-piirakasta a la M&H. Kuulemma meinaa tehä tässä parin päivän sisään. Vois varmaan harkita osallistumista MasterChefiin? Katellaan sit millaisen luomuksen hän tekee. Loppuilta sitten vaan syötiin ja levättiin katellen leffoja keräillen voimia huomiseen. On nimittäin taas opiskelun aika! (Tosin ei jaksaisi odotella seuraavia reissailuja!)

Nyt riittää sitten lukeminen, on kuvien aika!


Theodorin taideteos


















Siinä se sit on




OH MY


KOSKETTIIN ITSE SILTAA







HALOO HALOO









Thanks to IKuk Tours and for the company guys!














                                              -Mitäs me kokit

Lauantain biisi: Hozier - Take me to church

2 kommenttia:

  1. Oh my.. taidan haluta sinne nyt heti. Miten jossain voi olla noin kaunista! Ei sillä etteikö Suomessa ois, mut.. aaah!

    Sanokaa Teolle terkkuja, hahah.

    -E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mepä kerrotaan :D Tullaan puhumaan ihkusta Teosta tosi paljon tulevaisuudessakin, ei tule siis ikävä.

      Täällä tosiaan kiehtoo se, että luonto poikkeaa jokseenkin Suomen luonnosta. Kannattaa tulla visiitille ;)

      Poista