19.2.2015

Chapter 13.

Moikka mooi!
Oisko taa päivityksen aika! Ei tule olemaan pitkä tällä kertaa :D Tai sit joo..Aloitetaan alkoholilla: saatiin Jenniltä vähä viiniä kun luvattiin Hennan huoneen patjan tämän veljelle joka olis tulossa visiitille. Mitä turhaa ostaa uutta patjaa kun saa käyttöönsä käyttämättömän yksilön :D

Ollaan täällä taas ahkerasti kokkailtu ja leivottu! Ei olla käyty subissa....viikkoon (vois mennä sen kunniaks huomenna subille koulun jälkeen t.henna). Toissapäivänä tehtiin makaronilootaa taas ja sit LASKIAISPULLIA!! Ne ei kyllä onnistunu ihan suunnitelmien mukaan..Onneksi meillä oli vielä viiniä, viinirypäleitä ja mansikoita (ei kyllä ole yhtä maukkaita kun Suomen!) lohdutukseks. Vois kyllä vapauttaa espanjalaisen kämppiksen jääkaappi hyllykön ettei tule taas valittamista.. Ei kyllä häpeämisen takia viiti laittaa ees kuvaa. Oli kyllä syötäviä mut jooh..Next time.


Ollaan oltu myös ahkeria ja käytiin iltalenkillä! Ja sovittiin että tullaan käymään ainakin kaks kertaa viikossa (kävelyä riittää muutenkin). Todettiin lenkin aikana, että eksyminen on mahdotonta täällä. Mut koitetaan ensi kerralla uudelleen!

Eilen käytiin kattomassa Fifty Shades Of Grey leffa ja sit tuli taas shoppailtua (tästä ei yhtään enempää koska hävettää jo). Leffaa piti mennä kattomaan yhden vaihtarikamun kanssa, mutta kävikin niin, että tavattiin hänet vasta leffan loputtua ja suunnattiin yhdessä kotiin. Kirottiin Primarkin paperikasseja, sillä kohdattiin skotlantilainen perus sää joka kasteli meidät..Kassiin tuli reikiä sinne tänne ja pelättii et kaikki kamat leviää kadulle.
Junassa istuttiin jonkun vanhemman miehen viereen joka osottautuin erittäin puheliaaksi. Harmi kun oli täysin skotlantilainen niinpä puheesta oli vaikeaa saada. Nyökyteltiin vaan ja toivottiin että vastattiin kysymyksiin oikein (kysy siis Suomesta kaikkea) :D
Marnan säätämiset...fucking teknologia! ctrl+alt+^
Vielä yks upea kuva meistä sunnuntailta
















Todettiin torstai uudeksi maanantaiksi. Viimeks molemmilla on ollu yli viiden tunnin oppitunteja varmaan lukiossa.. Tosiaan, viime postauksessa taidettiin mainita, että vaihdettiin tuo Human resources (henkilöstöhallinto) kurssi Marketing management (markkinoinnin johtaminen) kurssiin. Maanantain sijasta meillä on nyt sitten torstaina kaksi kurssia eli kuusi tuntia opiskelua huh. Kaiken lisäks nyt on kahdella kurssilla sama ope..jep just se jonka silmätikkuja ollaan :D (muffinssit on hyviä) Mutta hei, viiden päivän viikonloppu kelpaa ! Kouluaamut on kyllä yhtä tuskaa kun on tottunut menemään nukkumaan kahden aikoihin ja heräämään 11am..

Tänään päätettiin leipoa (marna leipo heh) browniesejä! Ja tuli kyl hyviä vaikka itse sanotaanki :p #vaimomatskuu. Ja kuten täydellisten kämppisten tavoin, päätettiin jättää keittiöön muittenki maistettavaks. Ja ne kehuu meitä, nyt ollaan "the best roommates ever". (Thank you Aurélien :D). Tie ihmisten sydämeen käy vatsan kautta. (Ollaan otettu että ihmiset uskaltaa maistaa..)
Vieläkin välillä tulee yllätyksenä se, että ihmiset tosiaan lueskeleekin tätä :D Mukava kuulla, että kiinnostaa! Edes jotain hupia tylsiin hetkiin.


Eiköhän tässä ollut vähäksi aikaa kaikki. Kohti uusia seikkailuja! 
 

Ergonomic as fuck

Ja sit valitellaan selkäkivuista.. (+ nää jouset näissä patjoissa... hyi.)


                                                                     ♥Best flatmates ever

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti