14.2.2015

Chapter 11.

Ja taas viikko on vierähtäny! Päätettiin viimeinkin tarttua koneeseen ja kirjoittaa päivitys. Hetkellisen "eihä me olla tehty mitään"-fiiliksen jälkeen tulikin ihan kiva lista asioita mitä voikin muistella. Sanotaanko niin, että ollaan vähän kyllä oltu tylsempiä :D Käydäänpäs nyt päivä kerrallaan!

Viikko alkoi hyvin masentavalla maanantailla. Ikävästä varmaan johtu, mutta molemmat oli ihan rikki ja itku ei ollu kaukana. Oli vaan sellainen vaikeasti selitettävä olo. Niimpä päätettiin, että skipataan maanantain tunnit. Ei oltais kyllä millään jaksettu keskittyä ja sosialisoitua joten ihan hyvä päätös. Ilta meni sitten ihme leffan parissa.


Pakollinen mainstream kuva
Onneks loppuviikko on mennyt rauhallisemmin ja iloisin mielin. Meille riittää vain yhdenpäivän masistelut! Ainakin tällä kertaa.. Tiistaina piristettiin itteämme lähtemällä Glasgowiin (once again..) vähä shoppailee.. kierreltiin kauppoja ja voi että tätä materialismionnellisuutta! ♥


Keskiviikkona päätettiin mennä kattomaan tohon koulun hengauspaikkaan, Uniin, Harry Potter-leffaa. Seuraan tuli saksalainen kamu JOKA EI OLLU KOSKAA LUKENU TAI KATTONU YHTÄKÄÄN POTTER LEFFAA!!!! Ja oli tietenkin hyvä aloittaa kattominen kutosleffasta :D Siinä juotiin yhen kaljat.

Olikohan se keskiviikko kun 3/5 Marnan kämppiksistä ja me jotenkin vaan keräännyimme keittiöön ja istuskeltiin varmaan kolme tuntia ihan vaan juttelemassa. Tutustuttiin toisiimme aika hyvin ja pari ihmistä pääsi avautumaan omasta aikaisemmasta elämästään. Ranujen aksentista ei aina meinaa saada selvää, mutta siihen on ruvennut jo tottumaan. Tuli jotenkin yhtenäinen olo ja Hennakin pääsi kuulemaan ihanat sanat: "You are part of our family". Jep, Henna punkkaa mun luona vieläkin.. (Kattellaan kun tuutte visiitille, kamrads, jos sitä silloin jättäis Marinan rauhaan hetkeks ! :D)


Torstaina Marina pääsi toistamiseen leipomaan pitsaa.. Rakas kämppis pyysi valmistamaan meidän erikoista, pienillä muutoksilla ja tulihan siitä kuulema "fantastista bulgarialais-suomalaista pitsaa". Marna löysi tarkoituksensa! Pitäis täs avata jo varmaan oma pitseeria.

Samana päivänä sovittiin näkevämme viime lautantaina tapaamamme intialainen frendimme ja mentiin sitten nelistään (bulgarialainen kämppis mukana siis (hengataan tän kanssa liiiian paljon.. seriously..) pelailee pöytätennistä. Mitäs me alkoholisti muidut vaa tilattiin alkoholliset juomat kun pojat litki jotai limuja :D Hauska nelinpeli oli, ihme kun ei hajoitettu paikkoja! Sellaista peliä oli välillä et huhhuh. Päästiin myös käymään intialaismiekkosen kämpillä. Syötiin subit ja katottiin toooooooosi outoja videoita mitä pojat näytti. Miten YouTube voikaan olla täynnä noin älyvapaita animaatioita ja maailma sekaisin olevia ihmisiä? Illan juttu: Kannattaa kattoo.


Perjantai alkoi International marketing tunnilla, jota varten valmistettiin PowerPoint esitys Suomesta. Ei oikein käyty mitenkään koko esitystä läpi, mutta onneksi juttua tuli kummaltakin hyvin. Ei oikeastaan jännittänyt, vaikka joutui esittämään englanniksi ihan tuntemattomien edessä. Oli aika hauskaa ja kuulemma ihmiset tykkäs! Hauska ja kannustava opekin, niin ei hirveesti jaksanu jännittää koko tilannetta.
Kannattaa olla aktiivinen ku ope palkitsee!


Päästiin tänään tutustumaan tunnilla myös ihka aitoihin skotlantilaisiin tylleröihin sekä kahteen suomalaiseen! Käytiin hakemassa Heidin paketti receptionista (kiitos Heidi paketista !! ♥) ja kun Henna sanoo nimensä, ohi menevät tytöt pysähtyvät: "SUOMALAISIA?!". Kaikkien ilmeet siinä vaiheessa :D Siinä sit seisoskeltii jonkin aikaa jutellen ja tutustuen. Kuinka helppoa täällä onkaan tutustua ihmisiin!

Ei kyllä Leijonat maistunu kovinkaan monelle täällä :D (Tän yhen skottitytön ilme... oisitte nähny :DD) Niistä puheenollen! Marina on aina inhonnu salmiakkia ja Leijonia, mutta mistä johtuneekaan, täällä kyllä rupes maistumaan! Ainoa joka tais tykätä, oli ranskalaiskämppis, Hennan murokaveri!
Näitä herkkuja sekä vähän suklaata saatiin postissa, Hennan ihanan äidin lähettämänä aiemmin viikolla (Kiitti äiti, saa lähettää lisää suklaata jos haluaa, ihan koska vaan ! ♥). Tänään saatiin myös lisää suomalaista herkkua Heidiltä, kiitos vielä kerran! Muillekki tiedoks, fanipostia voi (täytyy) lähettää seuraavaan osoitteeseen:  

Room number 1/2/G/3 (Henna) tai 1/4/P/4 (Marina (täällähän me suurimmaks osaks hengataan..))
Kiitti kiitti!!


Storie Street residence
35 Storie Street
PA1 2AP Paisley
United Kingdom

Tiivistettynä, viikko on ollut täynnä niin surullisia kuin myös mahtavia ilonhetkiä!

Adios !

                                                                              Pöytätenniksen maailmanmestarit
Henna ja Marina   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti