6.2.2015

Chapter 9.

Moro. Se olis sitten tämä viikko pulkassa (viikonloppua lukuunottamatta). Ei yhtään tunnu siltä, että ollaan oltu vasta vähän alle kaks viikkoa täällä kaukaisilla mailla seikkailemassa. Ihan mukavasti koettu jo nytten, että innolla odotetaan tulevaa!

Opiskelemaan pääosinhan tänne tultiin. Ollaan valittu täällä kursseiksi seuraavat: Human Resource Management, Introduction to Events sekä International Marketing. Jälkimmäiseen saatiin tutustua tänään, ja oli kyllä melkoista. Opettaja on tosi hauska ja jotenkin tunnin jälkeen jäi motivoinut fiilis. En silleen valittaisi Suomen puolen opettajista, mutta tuntuu, että täällä opettajat on paaaaaljon energisimpiä ja intohimoisempia opettamaan. Heidän iloisuus tarttuu hetkessä ja eikä keskittyminen herpaannu melkein yhtään luennon aikana (jos nyt joku ei laittais koko ajan krapulakuviaan ettei tarvitsis pidätellä naurua niin olis täydellistä :D).

Säästä sen verran, että ai että! Tätä aurinkoo ja lämpöö (+5'C) ollaan kyllä kaivattu. Ei tule yhtään kateeks kuvia mitä Suomesta lähetellään. Voi teitä lumikinoissa tarpovia raukkoja.. Eilen mentiin kuvausreissulle ja pärjättiin farkku- ja nahkatakeilla. Suck it :P Tässähän vois ruveta ostelee jo kesävaatteita kun maanantaiksikin luvattu plus kymmentä.

Eilen osallistuttiin myös "Refreshers ceilidh"-tapahtumaan, jossa oli livemusaa ja päästiin tanssimaan perinnetansseja (samoja tansseja mitä dansattiin Wanhoissa...). Saatiin myös maistiaisia skotlantilaisista herkuista ja tietenkin tärkein: viski. Pystyttiin maistelemaan sitä kylläkin vain pari kulausta, koska meinas tulla ylös, niin kamalaa se on. Mutta hiljaa hyvää tulee, eli pikku hiljaa etkä päästään makuun hah. Harmiksemme paikalla oli vain yksi kilttimies. Marna sai Tiialta tehtäväksi tälle Skotlannin reissulle selvittää, onko noitten hameitten alla mitään. Challenge accepted. Eiku mitä :D (Definitely challenge accepted !!!)


Saatiin kamu! Halus mukaan kuvaan :p

Huomenna päästäänki kivaan paikkaan höhöö, siitä sitten lisää myöhemmin. Oli vaan pakko ilmoittaa. ;) Nyt sit vähän kuvia:








 Ostettiin muuten tällaiset upeet hupparit! Oli ihan pakko, koska 1.hienot 2. halpaa 3. ihana muisto tästä vaihdosta. Go UWS = University of West Scotland ! (U Welcome Sis)







Koskaan ei voi olla normaalisti.
                                                                                                                          - Lordiinat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti